Opening seizoen

Op vrijdag 6 april is de openingstoss gepland. Zoals gewoonlijk proberen we er ook deze keer een creatieve twist aan te geven. Het zal daarom geen gewone toss worden maar een toss terug in de tijd van McEnroe: met houten rackets en witte ballen! Voor rackets en ballen zal worden gezorgd. Je eigen houten racket meenemen mag natuurlijk ook.

Geheel vrijblijvend willen we ook weer alle niet-leden in de omringende dorpen van Hollandscheveld en Hollandscheveld zelf uitnodigen mee te doen met deze openingstoss om zo kennis te maken met zowel de vereniging als de sport. Het maakt hierbij niet uit of u al eens eerder gespeeld heeft of nog nooit een racket heeft vastgehouden. Er wordt niet om echte prijzen gestreden maar voor het plezier gespeeld!

De openingstoss begint vrijdag 6 april om 19:00 uur met een kopje koffie/thee en om 19:30 uur beginnen we met tennissen. Na het tennissen is er tijd voor een drankje en een hapje. Voor rackets en ballen zal worden gezorgd. U kunt u opgeven door te mailen naar info@hveldtennis.nl. We hopen u te zien op vrijdag 6 april om 19:00 uur!