Hollandscheveldse Tennis Club

Hollandscheveldse Tennis Club

De Boshoek
Aankomende week

vrijdag 22 maart
  • 17:30 - Tennisles Groen - inhaalles

zaterdag 23 maart
  • Klusdag

maandag 25 maart
  • 17:15 - Tennisles Groen - inhaalles

Alle activiteiten …

Website sponsors

Laatste nieuws

Opgeven tennislessen
Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur, dus ook de tennislessen. Wil je (weer) tennisles, vul dat voor 24 maart het online inschrijfformulier in. SCHRIJF JE HIER IN
Lees verder "Opgeven tennislessen"
ALV – Woensdag 30 januari
Woensdag 30 januari vind de Algemene Leden Vergadering plaats in de kantine van onze club. De vergadering begint om 20:00 en een half uur voor aanvang ligt het financiële verslag ter inzage.
Lees verder "ALV – Woensdag 30 januari"
Opgeven tennislessen najaar/winter
Binnenkort beginnen weer de najaars/winter lessen. Je kunt je daarvoor nu opgeven. Het makkelijkste is om het volgende formulier in te vullen: https://goo.gl/forms/7NDPZqxHQSI2IJbw2 Of stuur een mail naar info@hveldtennis.nl. Graag opgeven voor 19 oktober.
Lees verder "Opgeven tennislessen najaar/winter"
Hoogeveense tennis avond
Tennisverenigingen De Weide, HLTC Spaarbankbos en de Hollandscheveldse tennisclub organiseren ook deze winter weer een drietal open Hoogeveense Tennisavonden. De voorgaande edities waren een groot succes! Op deze vrijdagavonden wordt een gezellige dubbelcompetitie georganiseerd waarbij alle leden van de Hoogeveense tennisclubs welkom zijn. De deelnemers worden ingedeeld op sterkte zodat...
Lees verder "Hoogeveense tennis avond"

MijnKNLTB vernieuwd

MijnKNLTB is vernieuwd. Deze nieuwe site kun je bereiken via mijnknltb.toernooi.nl en is overzichtelijker en eenvoudiger. Ook werkt de site prettig op desktop, tablet en mobiel.

Voordat je gebruik kan maken van de nieuwe omgeving moet je eenmalig een account aanmaken. Bij een volgend bezoek onthoudt de site je logingegevens. In jouw favorieten kan je spelers, teams en toernooien eenvoudig terugvinden.

Gallerij

Contact