Hollandscheveldse Tennis Club

Hollandscheveldse Tennis Club

De Boshoek
Aankomende week

vrijdag 22 november
  • 18:45 - Tennisles Oranje/Groen

woensdag 27 november
  • 19:00 - Toss-avond

Alle activiteiten …

Website sponsors

Laatste nieuws

Gratis proefles tenniskids Rood
Op woensdag 3 april organiseert onze club een gratis proefles voor de 6 t/m 8 jarigen. De flyer is bij veel scholen uitgedeeld. Bekijk de flyer hieronder: Flyer HTC proefles proefles 6-8 jarigen 2019
Lees verder "Gratis proefles tenniskids Rood"
Indeling voorjaarscompetitie 2019
Onze VCL heeft de indeling van de voorjaarscompetitie gereed gemaakt. Ze staan vanaf vandaag op de website. Bekijk en download de indeling op deze pagina.
Lees verder "Indeling voorjaarscompetitie 2019"
Opgeven tennislessen
Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur, dus ook de tennislessen. Wil je (weer) tennisles, vul dat voor 24 maart het online inschrijfformulier in. SCHRIJF JE HIER IN
Lees verder "Opgeven tennislessen"
ALV – Woensdag 30 januari
Woensdag 30 januari vind de Algemene Leden Vergadering plaats in de kantine van onze club. De vergadering begint om 20:00 en een half uur voor aanvang ligt het financiële verslag ter inzage.
Lees verder "ALV – Woensdag 30 januari"

MijnKNLTB vernieuwd

MijnKNLTB is vernieuwd. Deze nieuwe site kun je bereiken via mijnknltb.toernooi.nl en is overzichtelijker en eenvoudiger. Ook werkt de site prettig op desktop, tablet en mobiel.

Voordat je gebruik kan maken van de nieuwe omgeving moet je eenmalig een account aanmaken. Bij een volgend bezoek onthoudt de site je logingegevens. In jouw favorieten kan je spelers, teams en toernooien eenvoudig terugvinden.

Gallerij

Contact