Hollandscheveldse Tennis Club

Hollandscheveldse Tennis Club

De Boshoek
Aankomende week

donderdag 17 januari
  • 19:15 - Tennisles senioren (A)

  • 20:15 - Tennisles senioren (B)

maandag 21 januari
  • 16:15 - Tennisles Oranje

  • 17:15 - Tennisles Groen

Alle activiteiten …

Website sponsors

Laatste nieuws

Opgeven tennislessen najaar/winter
Binnenkort beginnen weer de najaars/winter lessen. Je kunt je daarvoor nu opgeven. Het makkelijkste is om het volgende formulier in te vullen: https://goo.gl/forms/7NDPZqxHQSI2IJbw2 Of stuur een mail naar info@hveldtennis.nl. Graag opgeven voor 19 oktober.
Lees verder "Opgeven tennislessen najaar/winter"
Hoogeveense tennis avond
Tennisverenigingen De Weide, HLTC Spaarbankbos en de Hollandscheveldse tennisclub organiseren ook deze winter weer een drietal open Hoogeveense Tennisavonden. De voorgaande edities waren een groot succes! Op deze vrijdagavonden wordt een gezellige dubbelcompetitie georganiseerd waarbij alle leden van de Hoogeveense tennisclubs welkom zijn. De deelnemers worden ingedeeld op sterkte zodat...
Lees verder "Hoogeveense tennis avond"
Najaarscompetitie van start
De indeling van de najaarscompetitie had wat vertraging opgelopen, maar is gelukkig goed gekomen. Vanaf vandaag staat de indeling op de website. Beide teams spelen a.s. zaterdag uit. De oranje World Tour competitie was afgelopen zondag van start gegaan. De Groene competitie start a.s. zondag.
Lees verder "Najaarscompetitie van start"
Clubkampioenschappen 2018
We gaan het naseizoen in, dus staan de clubkampioenschappen ook weer voor de deur. Dit jaar worden de kampioenschappen gespeeld in de week van van 17 t/m 23 september. Op zondag zullen de finale partijen gespeeld worden. We hebben alle categorieën (HE, DE, HD, DD en GD) onderverdeeld in drie...
Lees verder "Clubkampioenschappen 2018"

MijnKNLTB vernieuwd

MijnKNLTB is vernieuwd. Deze nieuwe site kun je bereiken via mijnknltb.toernooi.nl en is overzichtelijker en eenvoudiger. Ook werkt de site prettig op desktop, tablet en mobiel.

Voordat je gebruik kan maken van de nieuwe omgeving moet je eenmalig een account aanmaken. Bij een volgend bezoek onthoudt de site je logingegevens. In jouw favorieten kan je spelers, teams en toernooien eenvoudig terugvinden.

Gallerij

Contact