Hollandscheveldse Tennis Club

Hollandscheveldse Tennis Club

De Boshoek
Aankomende week

woensdag 25 juli
  • 20:00 - Woensdagavond toss

Alle activiteiten …

Website sponsors

Laatste nieuws

Schrijf je in voor het toernooi
De voorbereidingen voor het toernooi zijn alweer in volle gang. Eén daarvan is zoveel mogelijk spelers te krijgen. Dus schrijf je nu in via toernooi.nl.
Lees verder "Schrijf je in voor het toernooi"
Kantinerooster
De kantinecommissie is weer druk geweest om een kantinerooster in elkaar te zetten. Als het goed is heeft iedereen die in mail gehad. Ook staat het rooster op de website. Bekijk hem op de Kantinedienst pagina.
Lees verder "Kantinerooster"
Opening seizoen
Op vrijdag 6 april is de openingstoss gepland. Zoals gewoonlijk proberen we er ook deze keer een creatieve twist aan te geven. Het zal daarom geen gewone toss worden maar een toss terug in de tijd van McEnroe: met houten rackets en witte ballen! Voor rackets en ballen zal worden...
Lees verder "Opening seizoen"
Indeling voorjaarscompetitie
Vorige week werd de indeling van de voorjaarscompetitie bekend. Onze Verenigings Competitie Leider heeft de wedstrijddagen weer ingepland en staan vanaf nu weer op de website. Ga daarvoor naar de Voorjaarscompetitie 2018 pagina. Iedereen kan weer gaan plannen 😃
Lees verder "Indeling voorjaarscompetitie"

MijnKNLTB vernieuwd

MijnKNLTB is vernieuwd. Deze nieuwe site kun je bereiken via mijnknltb.toernooi.nl en is overzichtelijker en eenvoudiger. Ook werkt de site prettig op desktop, tablet en mobiel.

Voordat je gebruik kan maken van de nieuwe omgeving moet je eenmalig een account aanmaken. Bij een volgend bezoek onthoudt de site je logingegevens. In jouw favorieten kan je spelers, teams en toernooien eenvoudig terugvinden.

Gallerij

Contact