Hollandscheveldse Tennis Club

Hollandscheveldse Tennis Club

De Boshoek
Aankomende week

donderdag 20 mei
  • 20:15 - Bestuursvergadering

Alle activiteiten …

Competitie 2020

Senioren & Jeugd
Voorjaarscompetitie

Website sponsors

Laatste nieuws

Welke activiteit zie je graag terug
In deze tijd met het Corona virus gaan veel activiteiten (voorlopig) niet door. We kunnen nadenken over aangepaste activiteiten met regels omtrent het virus. Daarbij vragen we hulp van de leden. Willen jullie de onderstaande vraag beantwoorden.
Lees verder "Welke activiteit zie je graag terug"
Corona nieuws
Vanaf vandaag 30 april kunnen de kinderen t/m 18 jaar weer tennissen. In de mei vakantie worden de 'gemiste' lessen ingehaald. Daarna is er wekelijks les. Helaas kan er nog niet door volwassenen of recreatief getennist worden. Hopelijk worden de maatregelen binnenkort versoepeld. Het is in ieder geval al fijn...
Lees verder "Corona nieuws"
Activiteiten begin 2020
Het nieuwe tennisseizoen staat voor de deur. Maar voordat het zover is, willen we de banen en het park weer netjes maken. Dit willen we graag doen op zaterdag 21 en zaterdag 28 maart. We hopen op veel handen, ook al is het voor een enkel uurtje. Dan begint op...
Lees verder "Activiteiten begin 2020"
Inschrijven tennislessen
De tennislessen voor het nieuwe seizoen zullen weer spoedig aanvangen. Wanneer de banen klaar zijn, zullen de lessen in week 14 aanvangen. Inschrijven kan via dit online inschrijfformulier. De inschrijving sluit zondag 22 maart.
Lees verder "Inschrijven tennislessen"

MijnKNLTB vernieuwd

MijnKNLTB is vernieuwd. Deze nieuwe site kun je bereiken via mijnknltb.toernooi.nl en is overzichtelijker en eenvoudiger. Ook werkt de site prettig op desktop, tablet en mobiel.

Voordat je gebruik kan maken van de nieuwe omgeving moet je eenmalig een account aanmaken. Bij een volgend bezoek onthoudt de site je logingegevens. In jouw favorieten kan je spelers, teams en toernooien eenvoudig terugvinden.

Gallerij

Contact