Clubkampioenschappen 2018

We gaan het naseizoen in, dus staan de clubkampioenschappen ook weer voor de deur. Dit jaar worden de kampioenschappen gespeeld in de week van van 17 t/m 23 september. Op zondag zullen de finale partijen gespeeld worden. We hebben alle categorieën (HE, DE, HD, DD en GD) onderverdeeld in drie sterkten: 5/6, 7/8 en 9 voor de beginners.

Dit jaar hebben we ervoor gekozen om bij de inschrijving al rekening te houden met beginners. Het is vaak een drempel voor nieuwe leden om mee te doen, hoewel we altijd wel rekening houden met de sterkte van een speler. Ook zomerleden zijn welkom om mee te doen; je hoeft geen KNLTB-lid te zijn.

De clubkampioenschappen zijn heel informeel en gezelligheid is misschien nog wel belangrijker dan ‘kampioen’ worden. Dus laat het woord ‘kampioenschap’ je niet afleiden… of misschien juist wel.

Inschrijven kan t/m 10 september via toernooi.nl, of stuur een mailtje naar toernooi@hveldtennis.nl. Vragen kunnen ook gesteld worden via het email adres.