Hoogeveense tennis avond

Tennisverenigingen De Weide, HLTC Spaarbankbos en de Hollandscheveldse tennisclub organiseren ook deze winter weer een drietal open Hoogeveense Tennisavonden. De voorgaande edities waren een groot succes!

Op deze vrijdagavonden wordt een gezellige dubbelcompetitie georganiseerd waarbij alle leden van de Hoogeveense tennisclubs welkom zijn. De deelnemers worden ingedeeld op sterkte zodat iedereen voldoende uitdaging heeft op zijn of haar eigen niveau. Aan het einde van de avond zijn de winnaars bekend. Net zoals voorgaande edities zijn er weer leuke prijzen te winnen.

Gezelligheid staat voorop en de avonden worden afgesloten met een hapje en een drankje. Er zijn geen kosten aan verbonden.

De eerste avond vindt plaats op het park van de Hollandscheveldse tennisclub op 2 november aanstaande om 19.00 tot 23.00. Je kunt je opgeven via hoogeveenstennis@gmail.com of via toernooi.nl.

Overige edities:

HLTC Spaarbankbos: 14 december 2018
De Weide: 11 januari 2019

Heb je geen partner? Geen probleem, je kunt je gewoon opgeven en wij koppelen je aan een partner! Graag opgeven voor 27 oktober.