Activiteiten begin 2020

Het nieuwe tennisseizoen staat voor de deur. Maar voordat het zover is, willen we de banen en het park weer netjes maken. Dit willen we graag doen op zaterdag 21 en zaterdag 28 maart. We hopen op veel handen, ook al is het voor een enkel uurtje.

Dan begint op zondag 29 maart de voorjaarscompetitie voor het Rode jeugdteam al. Zaterdag 4 april zal de zaterdag competitie aanvangen, en het Groene jeugdteam begint op zondag 5 april. Voor de indeling van alle competities, bekijk de Voorjaarscompetitie 2020 pagina.

Verder worden er ook openingstoss activiteiten georganiseerd. Vrijdagavond 3 april vanaf 19:30 voor de volwassenen, en zaterdagochtend 4 april van 10:00-12:00 voor de jeugdleden. De jeugdleden kunnen zich aanmelden bij Heidi van der Ende.

We wensen iedereen een fijn en sportief 2020 seizoen.