Vrienden van HTC

is een initiatief van de vereniging om mensen die HTC een warm hart toedragen, zowel leden als niet-leden, de mogelijkheid te bieden de vereniging te steunen. Vrienden doen iets extra’s voor elkaar, zo ook “De Vrienden van HTC”. De borden met daarop de vrienden is symbolisch voor de mensen die iets extra’s hebben met de vereniging. De borden hangen in de kantine. Wat is het doel? Om buiten de begroting een ‘pot’ te genereren, waar vanuit de commissie kan beslissen dit in te zetten voor bepaalde doelen die ten bate zijn van de vereniging en haar leden. Voorbeelden waaraan het geld is besteed:

  • Terras overkapping 
  • Meubilair 
  • Lampen voor lichtmast 
  • Bankjes voor op de tennisbanen 

Dankzij de vrienden is deze kleine vereniging met stevige begroting in staat juist dat extraatje mee te geven.

Wie beslist hoe het geld wordt besteed? Er is een onafhankelijke commissie opgericht bestaande uit 3 personen. De volgende personen zitten in deze commissie:

  • Ewout Jonkers 
  • Trudy Leijssenaar 
  • Marleen van der Vinne

Bovenstaande personen mogen een beslissing nemen over de besteding van het geld. Het is uiteraard mogelijk om als ‘Vriend’ ideeën in te dienen, die de commissie gaat bespreken.

Heb je leuke ideeën waaraan het geld kan worden besteed? Mail je idee naar marleenvandervinne@hotmail.com. Je idee zal in de commissie worden besproken. De besteding van het geld zal eens per jaar in het jaarverslag gepresenteerd worden.

Hoe word ik lid? Met een eenmalige bijdrage van €10,- ben je voor een heel jaar lid van “De Vrienden van HTC”. Ben je nog geen lid van “De Vrienden van HTC”? Meld je direct aan zodat ook jij symbool kunt staan als vriend voor onze vereniging en iets extra’s voor ons kunt betekenen. Meld je aan bij Marleen van der Vinne via de e-mail.